Kevadkontserdi pildigalerii - Tartu Forseliuse kool

Igaüks on oluline

Kevadkontserdi pildigalerii

17. mai õhtul toimus kevadkontsert, mille raames astusid üles nii lauljad, tantsijad kui näitering. Aitäh tublidele esinejaile ja publikule!

Suur tänu juhendajaile – muusikaõpetajatele Ingrid Rammule ja Teana Sobkole, rahvatantsuringide juhendajale õpetaja Silva Kolgile ning näiteringi eestvedajale õpetaja Ingrit Terale! Täname ka meie tehnikapoole eest hoolt kandnud tiimi!

Ruumis 306 oli avatud õpilastööde näitus, aitäh juhendajatele, õpetaja  Maarja Tamjärvele ja Hannes Lõhmusele. Samuti sai tutvuda selle aasta loodusfotokonkursi “Loodusnähtused” huvitavamatest töödest koostatud näitusega.

Kolmandal korrusel töötas ka õpilasesinduse korraldatud õpilaskohvik, suur tänu kõigile peredele , kes rikastasid küpsetiste-suupistetega toiduvalikut! Tundub, et peamine lemmik – jäätisekokteil – on leitud:)

Allpool pildimeenutus:

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save