Suur tänu, Forseliuse koolipere ja külalised! - Tartu Forseliuse kool

Suur tänu, Forseliuse koolipere ja külalised!

Täname kõiki kooli juubelipidustustel osalenud külalisi, endisi õpetajaid ja koolitöötajaid, vilistlasi ja koostööpartnerid! Aitäh, et leidsite aega tähistada meie kooli väärikat sünnipäeva ja muutsite oma kohalviibimisega meie ühise peo südamlike kohtumiste ja meenutuste värvikaks galeriiks.

Täname kontsert-aktusel „Ahhaa-kool“ esinenud endist direktorit Paul Läänet, endist õpetajat Lauri Tanklerit, vilistlasi Elsa Nagelit ja Anne-Mai Tevahit.

Suur tänu vilistlastele, kes astusid üles südamliku ja meeldejääva etteastega vilistlasõhtul: Anu-Mai Lillo, Margus Raud, Monika Helme, Ilona Tiigi. Aitäh võimlemisklubi Rütmika, tantsustuudio Tokra,  tantsuklubi Prestige, 2017.a lõpetanud vilistlaste ansambel ja õp Peeter Jõeloo,  Beatrice Laur ja Maria Oper, ansambel Justament!

Suur-suur tänu kontsert-aktuse lavastajale ja vilistlasõhtu programmi koostajale õpetaja Ingrit Terale!

Südamlik tänu kogu meie praegusele kooliperele – õpetajatele, õpilastele, koolitöötajaile, lapsevanemaile –  suursündmuse ettevalmistuse ja õnnestunud läbiviimise eest!


Igaüks on oluline!