Sõbralik tarbimine - Tartu Forseliuse kool

Sõbralik tarbimine

Aines „Sõbralik tarbimine” tegeletakse kõigega, mis seondub keskkonnasäästliku eluviisiga. Räägitakse inimese mõjust keskkonnale, loodust saastavatest ainetest, jäätmetest, rohelisest energiast, õiglasest kaubandusest, mahetootmisest ja paljust muust. Aines osaledes õpid olema loodusega arvestav tarbija ning tegema tarbides teadlikke otsuseid. „Sõbralik tarbimine” õpetab sind ümbritsevat keskkonda paremini mõistma ning väärtustama. Õppetegevuste käigus saad nii igapäevaelus vajalikke teadmisi kui kasulikke praktilisi oskusi. Lisaks tehakse selle aine raames koostööd Tartu Loodusmajaga, kus toimub ka osa õppetunde. Aine jooksul toimub ka õpilastele üks (1- või 2päevane) väljasõit (tasuline).
(õpetaja Maarja Tamjärv)

AinekavaIgaüks on oluline!