Esikoht ettelugemisvõistluselt! - Tartu Forseliuse kool

Esikoht ettelugemisvõistluselt!

17.oktoobril, Tartu laste- ja noortekirjanduse festivali avapäeval toimus Tartu Linnaraamatukogus Tartu koolide 4. klassi õpilaste ettelugemisvõistlus “Kus hundist räägitakse”. Meilt osalesid 4.a õpilane Marten Mändoja (juhendaja õp Mari-Liis Türno) ja 4.b õpilane Kerit Männe (juhendaja õp Airit Kõõra).

Õpilased olid väga julged ja harjutamisega palju vaeva näinud, mistõttu olid ka tulemused suurepärased. Marten pälvis esikoha ning sõidab juba sel laupäeval Tartu linna parima ettelugejana Tallinnasse vabariiklikule finaalvõistlusele. Kerit oli samuti väga tubli ja jäi jagama  ühe teise osalejaga  3. kohta.

Kiideti ka meie õpilaste loovalikut. Aitäh, raamatukoguhoidja Maie Leirost, teemakohaste teoste soovituste ja välja otsimise eest!
Iga osaleja sai premeeritud diplomi ja raamatuga.

Marten Mändoja, Kerit Männe

 


Igaüks on oluline!