Kokkuvõte ülelinnalisest vene geograafia viktoriinist - Tartu Forseliuse kool

Kokkuvõte ülelinnalisest vene geograafia viktoriinist

28. märtsil toimus juba viiendat korda ülelinnaline vene geograafia viktoriin “Reis mööda Venemaad”.
Orienteerumismänguna ülesehitatud viktoriinist võtsid osa nii korraldajate kui võistlejatena kokku 150 õpilast Tartu linna ja Tartumaa koolide 8.klassidest. Esmakordselt oli esindatud ka Viljandimaa Suure-Jaani Kooli võistkonna näol.
Külalisena tervitas osavõtjaid ja rõõmustas võitjaid üllatuspreemiaga Vene Föderatsiooni Suursaatkonna Tartu konsulaaresinduse konsul Sergei Gabužov.

Tulemused:
Grand Prix – Kivilinna Kooli võistkond(Sinine 4)
I koht – Miina Härma Gümnaasiumi võistkond(Sinine 5)
II koht – Tamme Kooli võistkond(Roheline 7)
III koht – Kivilinna Kooli võiskond(Roheline 3)


Täname väga meie suurürituse toetajaid: Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond, Puškini Instituut, Vene Föderatsiooni Suursaatkonna Tartu konsulaaresindus, Eesti Rahva Muuseum, Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja Botaanikaaed, teater Vanemuine, restoran Tšehhov, AS Bamboona . Viktoriini idee autoriks ja peakorraldajaks on meie kooli vene keele õpetaja Natalja Sahharnaja koostöös geograafiaõpetaja Kaari Rodimaga. Viktoriini läbiviimisesse on kaasatud kõik õpetajad ja 8.-9.kasside õpilased.

Suur tänu kõigile korraldajaile suure töö eest!


Igaüks on oluline!