Suurepärane esinemine Kooliteatrite festivalil - Tartu Forseliuse kool

Suurepärane esinemine Kooliteatrite festivalil

30. aprillil Eesti Rahva Muuseumis toimunud Tartu kooliteatrite festivali algklasside arvestuses läks mõlemal meie näitetrupil väga edukalt! Näiteringi „Särasilmad“ juhendaja õpetaja Airika Vadi pälvis parima juhendaja preemia, parima näisnäitleja tiitli sai sama trupist Michell Pikkmets. Kogu truppi tunnustati rütmika ja koosmängimise eest etenduses „Ühel koolipäeval“.
Õpetaja Hille Narusbergi juhendatav trupp etendusega „Mardileib“ sai aukirja hästi lahendatud ja tõsise töö eest. Samas näiterühmast tunnustati parima meesnäitleja auhinnaga Robin Rait Rikbergi (4.b klass) ja eripreemiaga “Parim publikuga suhtleja” 3.c klassi õpilast Triinu Kuusikut.
Suur tänu juhendajatele õpetajatele suure töö eest ja lastele innuka ja lustliku osalemise eest!


Igaüks on oluline!