Õpetajad käisid virgestusretkel - Tartu Forseliuse kool

Õpetajad käisid virgestusretkel

14. juunil käis Tartu Forseliuse Kooli kollektiiv Meenikunno rabas matkamas, põgenemas ja leiutamas.

Uudistamas käidi Eesti kõrgusrekordeid omavaid puid – kuuske ja mändi. Edasi suunduti virgestusretkele Meenikunno raba laud- ja metsateel. Vihmade tõttu oli metsarada üsnagi vesine ning selle läbimine nõudis meeskonnatööd ja teadmisi loodusest. Reipalt matkaplatsile jõudes, ootas õpetajaid ees põgenemisbuss, kus sai proovile pandud loogiline mõtlemine ja kiire tegutsemine stressisituatsioonis. Aitäh EXITmobiilile põnevate hetkede eest!

Peale põgenemist ootas meeskonda ees ahhaalik leiutamine – kartongist, puupulkadest, õhupallist, teibist, kummist ja joogikõrgest oli vaja kokku panna ise liikuv sõiduk. Võib uhkusega väita, et Tartu Forseliuse Kooli meeskond on ahhaaliku mõtlemisviisiga ning ükski ülesanne ega takistus pole neile ületamatu. Lisaks kõigele muule jõuti mängida veel mölkkyt ning veeta niisama lõbusalt aega.

Enne suvepuhkusele suundumist on jäänud veel viimased pingutused, et kõik õpilased saaks omandatud vajalikud teadmised ning saata lõpuklass parimate soovidega uutele eluradadele. Aitäh tublidele koolitöötajatele hoolimise ja eduka meeskonnatöö eest!Igaüks on oluline!