Laulsime Laulupeo juubelikontserdil "Minu arm" - Tartu Forseliuse kool

Laulsime Laulupeo juubelikontserdil “Minu arm”

“Nii nagu meile on kallid meie emad ja isad, on meile kallid ka meie isamaa ja emakeel. Eesti laulupidu on sündinud armastusest meie maa ja keele vastu. Selle armastuse läbi sai maarahvast eesti rahvas ja maast sai Eesti riik.  Pühitsedes laulupidu pühitseme me oma emakeelt ja isamaad, et võiksime neid pärandada oma lastele ja kesta igaviku tuultes igavesti. Eesti, minu arm!” (Peeter Perens, XXVII laulupeo “Minu arm” peadirigent)

Tartu Forseliuse Kooli mudilaskoor osales Eesti laulu ja tantsu juubelikontserdil “Minu arm”. “See tunne, mis tekkis laulukaare all, nakatas Sind lõplikult laulupeopisikuga ja nüüd Sa siis tead, miks eestlane olla on uhke ja hea! ” õpetaja Ingrit TeraIgaüks on oluline!