Koolipere osales Tartu haridusfestivalil - Tartu Forseliuse kool

Koolipere osales Tartu haridusfestivalil

22.-24 oktoober toimus Tartu haridusfestival. Tartu Forseliuse koolimajas toimusid selle puhul järgnevad koolitused:
🌿Õpetajate koostööpäev ÜRO kestliku arengu eesmärkide õpetamise teemal ainetundides. Koolitust viisid läbi Tartu Forseliuse Kooli ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Malle Partsioja, Tartu Mart Reiniku Kooli loodusainete õpetaja Sirle Morozova ning keskkonnaaktivist Kaia Solnik. Koolitusel osales 24 huvilist.
🌿Ahhaalik kool ja selle elemendid ainetundides. Koolitasid Tartu Forseliuse Kooli õpetajad Peeter Jõeloo, Merle Müür, Inga Lokko, Jane Müllerson, Helen Vallimäe, Sixten Hinnov, Ingrit Tera, Ester Ojavee ja õppejuht Kristi Mumm. Peale ahhaaliku kooli tutvustust suunduti klassiruumidesse, kus toimusid erinevate ainetundide teemalised praktilised töötoad. Koolitusel osales 57 huvilist.

Haridusfestivali raames toimus Tartu linnas üle kuuekümne koolituse, kus Tartu Forseliuse Kooli õpetajad uusi teadmisi hankimas käisid.

Haridusfestivali programmi raames toimus ka traditsiooniline Vene laulu festival. Tänavuse festivali teema oli “TartuVision”. Kavas olid Eurovisiooni lauluvõistlusel Venemaad esindanud lauljate venekeelsed laulud, mis on Tartu noorte hulgas menukad.
Tartu Forseliuse Kooli esindasid Vene laulu festivalil Mairo Libba, Lisete Einasto, Leele Joala, Hanna-Liisa Hiiuväin, Ann-Miralda Ottep, Kätlin Rästa, Ines Kiktenko, Marie Laeneste, Kärol-Liina Lääts, Karoline Suits, Marii Talak! Aitäh tubli esinemise eest!


Igaüks on oluline!