Õpetajate päev möödus meeleolukalt! – Tartu Forseliuse kool

Õpetajate päev möödus meeleolukalt!

6. oktoober 2019

5. oktoober oli õpetajate päev! Tartu Forseliuse Koolis tähistasime seda 4.oktoobril, mil õpetajatel oli taaskord võimalus tunda end õpilastena ja 9.klassi õpilastel oli võimalus üheks koolipäevaks astuda õpetajate kingadesse ning panna end proovile koolitunnis.

Päev möödus suure naeru ja põnevate väljakutsete rohkelt. Õpetajad olid selleks päevaks ennast õpilaste soovil riietanud kui emod, punkarid, mungad või nunnad. 
Õpilastel oli õpetajatele ette valmistatud 4 tundi – kunstitund, mille raames meisterdati endale ilus tass; liikumistund, mille raames testiti õpetajate teadmisi erinevates kooliainetes; geograafia, kus kontrolliti teadmisi maailma riikidest ja pealinnadest; kodundus – kus õpetajad pidid välja arvutama/tõlkima/nuputama ning kokku saama pannkoogi retsepti. Aitäh 9.klassi õpilastele nende põnevate väljakutsete eest!

Sellega päev siiski ei lõppenud. Õpetajate päeva aktusel esinesid õpetajad muusikalise etteastega kehastades noorte lemmikartiste. Samuti tunnustati koolitöötajaid, kellel täitusid täiskümned Forseliuse kooliperes või kes paistsid eelmisel õppeaastal eriti hea tööga silma. Nendeks olid:
Malle Partsioja – 40.aastat Tartu Forseliuse Koolis,
Ingrid Pihelgas – 30.aastat Tartu Forseliuse Koolis,
Kristi Mumm – 10.aastat Tartu Forseliuse Koolis,
Peeter Jõeloo – 10.aastat Tartu Forseliuse Koolis,
Ingrit Tera – Tartu linna aasta põhikooliõpetaja laureaat,
Helen Vallimäe – 2018/2019 õppeaasta parim klassijuhataja Tartu Forseliuse Koolis,
Inga Lokkot, kes oli 2018/2019 õppeaasta parim klassiõpetaja Tartu Forseliuse Koolis,
Suur-suur aitäh teie pikaaegse panuse ja hea töö eest Tartu Forseliuse Koolis!

Peale lustlikku tööpäeva koolis suundusid õpetajad SPARK Makerlabi, kus läbisid ettevõtlusküla koolituse, eks ikka selleks, et õpilaste ettevõtlikkust arendada ja koolielu põnevamaks muuta.

Täname veelkord kõiki praeguseid ja endisi õpetajaid, just teie olete olnud meie teadmiste ja arengu alustaladeks!


Igaüks on oluline!