2. koht Sõnasõjas - Tartu Forseliuse kool

2. koht Sõnasõjas

5. novembril esinesid Tartu Forseliuse Kooli õpilased edukalt Sõnasõja võistlusel Tartu Mart Reiniku Koolis. Täna toimus Sõnasõja finaal, mis lõppes esmakordselt võistluse ajaloos viigiga. Meie kooli 5.c klassi tüdrukud Eliise Arroval, Aaasa Karlotte Kompus, Kirke Ilves ning Liis Ethel Halling jäid koos Ülenurme Gümnaasiumi võistkonnaga 19 punktiga jagama 1. ja 2. kohta. Korraldajad otsustasid seetõttu teha lisavooru, kus meie võistkond sai 6 punkti ning Ülenurme 7. Seega said Liis Ethel, Kirke, Eliise ja Aasa Karlotte võistlusel 2. koha ning lisaks anti Aasa Karlottele eriauhind kui finaalis kõige rohkem sõnu korraga seletanud võistlejale (8 sõna 90 sekundi jooksul). Tüdrukud olid võistlushasarti täis ning tõeliselt julged ja andekad seletajad-arvajad. Igati suurepärane tulemus!

Sõnasõja võistluses tuleb igal meeskonnaliikmel kaaslastele seletada 90 sekundi jooksul võimalikult palju sõnu kas tavalisel viisil; tavalisel viisil, aga samal ajal ka etteantud tegevust tehes (nt hüppenööriga hüpates); pantomiimina või joonistades (nende kahe puhul häält kasutada ei tohi). Arvuti loosib viisi ja sõnad ning iga äraarvatud sõna eest saab võistkond ühe punkti.

Kiidame õpilasi ja juhendajat Mari-Liis Türnot.


Igaüks on oluline!