Tartu Forseliuse Kool on Tulevikukool - Tartu Forseliuse kool

Tartu Forseliuse Kool on Tulevikukool

On suur rõõm teatada, et Tartu Forseliuse Kool on valitud Tallinna Ülikooli Tulevikukooli programmi ning teisipäeval allkirjastati Tallinna Ülikooli ja Tartu Forseliuse Kooli vahel Tulevikukooli programmi raames Hea Tahte leping.

Programmis osalemisel on Tartu Forseliuse Kooli eesmärgiks arendada ahhaaliku koolimudelit, mille raames toetada õpilaste enesejuhtimisoskusi.

Programm kestab õppeaasta lõpuni, kuid läbi projekti saame metoodika, mille abil viia koolis sisse muudatusi tõenduspõhiselt. Tulevikukooli programmi said sel aastal valituks veel Tartu Erakool, Viimsi Gümnaasium, Tallinna Kadrioru Saksa Gümnaasium, Raasiku Kool ning Tallinna Avatud Kool.

Tartu Forseliuse Kooli direktor Jüri Sasi ja Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi direktor Tiia Õun allkirjastamas Hea Tahte lepingut
Hea Tahte leping allkirjastatud nii Tartu Forseliuse Koolil kui Tartu Erakoolil

Igaüks on oluline!