Kooli külastas KeerdTrepi tiim - Tartu Forseliuse kool

Kooli külastas KeerdTrepi tiim

22.novembril külastas Tartu Forseliuse Kooli KeerdTrepi tiim eesotsas Mikael Parmaniga, mis andis hoogu juurde kooli vallutanud Kendamahullusele. KeerdTrepi tiimi juhendamisel toimus kiire turniir, õpiti uusi trikke ning muidugi jagati ohtralt meeneid ja autogramme. Paljude õpilaste meelest oli see parim koolipäev ning aasta suursündmus.

Kendama turniire korraldavad õpilasesinduse liikmed Marten Malmre ja Steven Veeber, vabatahtlikena aitavad neid osavad Kendamamängija Sandor Sander ja Sander Salu. Novembris on toimunud 3 turniiri erinevatele vanusegruppidele ja detsembris toimuvad kooli aulas Kendama finaalturniirid, kus selguvad kooli osavaimad trikimeistrid vanuseklassiti.

Tartu Forseliuse Kooli Kendama turniire toetab Brain Games!


Igaüks on oluline!