Riigi parima etleja laureaadiks pärjati Tartu Forseliuse Kooli õpilane Lauren Linda Nemvalts - Tartu Forseliuse kool

Riigi parima etleja laureaadiks pärjati Tartu Forseliuse Kooli õpilane Lauren Linda Nemvalts

7. veebruaril toimus Tartus Dorpati konverentsikeskuses 29. õpilasetlejate riigikonkurss, kus võistlesid Eesti parimad etlejad. Nooremas vanuseastmes (4.-6. klass) esindas Tartu linna Tartu Forseliuse Kooli 5.a klassi õpilane Lauren Linda Nemvalts, kes pärjati laureaadi tiitliga.

Žürii koosseisus Margus Jaanovits (Vanemuise teatri näitleja), Inga Lunge (vabakutseline näitleja), Andres Mähar (Vanemuise teatri näitleja) ja Kristiina Oomer (Eesti Harrastusteatrite Liidu tegevjuht) andis välja kolm eripreemiat, kolm laureaadi tiitlit ning ühe grand prix. Need jagunesid järgnevalt:
NOOREM VANUSEASTE (4.-6. kl)
grand prix Hanna Jõgi Tartu Karlova Kool, juhendaja Katrin Raidma
laureaat Fayez Hanafy Tallinna 32. Keskkool, juhendaja Eva Kalbus
laureaat Lauren Linda Nemvalts Tartu Forseliuse Kool, juhendaja Mari-Liis Türno
laureaat Lisete Ilves Võru Kreutzwaldi Kool, juhendaja Raili Leesalu
eripreemia Artjom Prudnikov Sillamäe Vanalinna Kool, juhendaja Irina Parhomenko
eripreemia Evert Kuus Rõngu Keskkool, juhendaja Celia Arras
eripreemia Elisabeth Allas Tallinna Kristiine Gümnaasium, juhendaja Helmi Kelle

Palju-palju õnne Lauren Lindale, kes tegi konkursiks valmistudes ära tõeliselt suure töö ning andis endast võistlusel parima! Samuti suur aitäh õpetaja Mari-Liis Türnole, kes on Lauren Lindat sel teel juhendanud ning õpetanud. Tubli töö!


Igaüks on oluline!