12.märtsil toimus põnev võistlusmäng "100 minutit ahhaad" - Tartu Forseliuse kool

12.märtsil toimus põnev võistlusmäng “100 minutit ahhaad”

12. märtsil 2020. a  toimus Tartu Forseliuse Koolis teist korda ülelinnaline loodusainete võistlus „100 minutit ahhaad“. Võistluse idee autoriks ja peakorraldajaks oli Forseliuse Kooli keemia õpetaja Sixten Hinnov koostöös kooli teiste loodusainete õpetajatega Peeter Jõelooga, Ester Ojaveega ja Kaari Rodimaga. Võistlusele oodati igast Tartu linna koolist ühte neljaliikmelist 8. klasside õpilaste võistkonda. Võistluses osalesid õpilased erinevates loodusainete (keemia, füüsika, bioloogia ja geograafia) töötubades, kus nad tegid praktilisi töid. Töötoad olid igati ahhaalikud, milles õpilased pidid üles näitama nii loogilist mõtlemist kui ka kiiret reageerimist. Lisaks toimus n-ö teoreetiline töötuba, kus õpilased vastasid küsimustele seoses erinevate loodusainetega ja nende ajalooga. Kokku osales 11 võistkonda Tartu linna erinevatest koolidest ja üks kool Tartu maakonnast.

Tulemused:
I koht Tartu Tamme Kool
II koht Tartu Tartu Katoliku Hariduskeskus
III koht Tartu Karlova Kool

Tartu Forseliuse Kooli võistkond, kuhu kuulusid Priit Ans Koik, Erlend Varjas, Trevor Nõmmik ja Henri-Oliver Saks, saavutas tubli 5. koha.

Palju õnne võitjatele ja suur tänu kõikidele korraldajatele suure töö eest!
Tartu Forseliuse Kooli meeskond
Osalejad kuulamas Tartu Forseliuse Kooli direktorit Jüri Sasi

Igaüks on oluline!