1.-8.klasside õpilased suundusid väljateenitud suvepuhkusele - Tartu Forseliuse kool

1.-8.klasside õpilased suundusid väljateenitud suvepuhkusele

8. juunil toimusid 1.-8.klassi õpilaste lõpuaktused. Sellel aastal küll veidi teistlaadi, kuid siiski sai vahetus kontaktis oldud klassijuhataja ja klassikaaslastega ning direktori, õppejuhi kui ka õpetajate soojad soovid said teele hoopiski alloleva video vahendusel.

Forseliuse koolipere soovib teile suveks kõike head – vahvaid seiklusi, uusi sõpru, põnevaid raamatuid, kosutavat suplust, maitsvat jäätist ja kuhjaga rõõmu, et sügisel taaskohtudes oleks jõudu ja jaksu uut kooliaastat suure õpihimu ja koostöösooviga alustada.

Videoaktuse leiate siit: https://www.youtube.com/watch?v=mLnmAzhca30&fbclid=IwAR0hGhAQmGkWIioPBintYOmTTqYDSp4Xg_-fRL4nf0F2WNQvtkcWyonbvEw


Igaüks on oluline!