2. koht ülelinnalises inglise keele viktoriinis - Tartu Forseliuse kool

2. koht ülelinnalises inglise keele viktoriinis

Tunnustame Alex Aagussaart, Johan Lõnsut ja Neleri Grossbergi 2. koha eest inglise keele viktoriinis.

Samuti täname ja kiidame ülelinnalise viktoriini korraldamise eest Tartu Forseliuse Kooli inglise keele õpetajaid Ingrit Tera, Helina Haljaste, Merlin Tsirna, Tiina Naaber, Sixten Hinnov, Pille Arro ja tehnilise abi eest Helen Vallimäed.

15. oktoobril zoomis toimunud ülelinnalises inglise keele viktoriinis said kokku üheksa vapra ja innovaatilise kooli võistkonnad, kes küll lahendasid enamus ülesandeid paberkandjal, aga kuulamis- ja videoülesanded läbiti veebi vahendusel. Viktoriini ülesanded olid üsna pingutust nõudvad ja hõlmasid teadmisi Inglismaa geograafiast, loodusest, kultuurist, ühiskonnast ja ajaloost. Hea meel oli siiski märgata, et võistkonnad tegid koostööd ega andnud alla.


Igaüks on oluline!