Kooli spordipäev pakkus liikumisrõõmu - Tartu Forseliuse kool

Kooli spordipäev pakkus liikumisrõõmu

Kolmapäeval toimus Tartu Forseliuse Kooli staadionil ülekooliline spordipäev, mille raames läbisid algklassid teatevõistluse ja põhikooli aste 6 mitmevõistluse ala – pikamaa jooksu, lühimaa jooksu, palliviske, kuulijänni, kaugushüppe ja kõrgushüppe.

Kui enne aladele asumist sai klassijuhataja seltsis lõbusasti venitusharjutusi tehtud, siis peale alade sooritamist ootasid õpilasi juba erinevad mänguideed huvijuhilt ning huvikoolid või ringijuhid nagu Peloton oma rattaraja ja -vahenditega, Delta pallimängudega, Capoera ringi juht vastupidavust proovile panevate väljakutsetega ning HuviTera malering ajutreeninguga.

Päev andis osalejatele ohtralt liikumisrõõmu ning tagasiside nii noortelt kui õpetajatelt oli ülimalt positiivne.

Suur aitäh spordipäeva korraldajatele – kehalise kasvatuse õpetajad Leila Merilo, Innar Hannus, Helena Saks, Merle Müür, Anne Tamm ja huvijuht Janne Puks.

Samuti täname koostööpartnereid: Eesti Olümpiakomitee ja Ühendus Sport Kõigile, Huvikoolid Peloton, HuviTera, Delta, Capoeira Senzala Tartu.


Igaüks on oluline!