Õpetajate päev möödus meeleolukalt - Tartu Forseliuse kool

Õpetajate päev möödus meeleolukalt

5. oktoobril oli tähtis päev – Õpetajate päev! Sel päeval haarasid Tartu Forseliuse Koolis võimu 9.klassi õpilased, kes panid end proovile koolitundi juhtides. Õpetajad aga said kehastuda noorteks ning võtta ise tunnist osa õpilase rollis.

9. klassi õpilaste poolt viidi läbi 2 ainetundi teemadel elav ajalugu ja tunne kolleegi. Saadi rohkelt uusi teadmisi, kõvasti naerda ja eelkõige uhkust tunda, et õpilased nii vahva päeva suutsid planeerida.

Koolipersonali külastas ka Matti Orav, kes tutvustas erinevaid lõdvestustehnikaid, rääkis koolielust lõbusaid lugusid ning mängis kitarril mõne loogi. Päev polnud sellega aga ammugi lõppenud, sest kooli juhtkonna poolt oli planeeritud väljasõit matkarajale, kus üheskoos sai jalutades tervist turgutatuid ja päeva muljeid jagatud.

Kooli poolt sai tunnustatud ka Tartu linna aasta õpetajate auhinna pälvinud kolleege:

Kristi Mumm

Mari-Liis Treial

Jane Müllerson

Sixten Hinnov

Oleme teie üle ülimalt uhked!

Suured tänud veelkord 9. klassi õpilastele ja klassijuhatajatele, kooli juhtkonnale, õpetaja Kaarile vahva matka eest ning muidugi kõigile õpetajatele südamega tehtud töö eest!


Igaüks on oluline!