Õpilased läbisid maanteeameti projektkoolituse "Peatu, Vaata, Veendu!" - Tartu Forseliuse kool

Õpilased läbisid maanteeameti projektkoolituse “Peatu, Vaata, Veendu!”

Nädala alguses läbisid 5. klassi õpilased klassijuhatajate abiga Maanteeameti “Peatu, Vaata, Veendu” projektimaterjalidele ülesehitatud koolitunni, mille raames testiti ka õpilaste liiklusalaseid teadmisi. Tublidele kaasamõtlejatele oli Maanteeamet välja pannud ka auhinnad.

Nädala lõpus käisid agaramad õpilased koos huvijuhiga markeerimas ka kooliümbruse ülekäiguradasid, et kõigil õpilastel oleks meeldetuletus silme ees enne teele astumist – alati tuleb peatuda, vaadata ja veenduda, kas tee ületamine on ohutu ja kas teised liiklejad on sind ikka märganud.

Täname 5. klasside klassijuhatajaid ja Maanteeametit toreda koostöö eest!

28Sina ja veel 271 jagamineMeeldibKommenteeriJaga


Igaüks on oluline!