Õpilased osalesid Maailmakoristuspäeval - Tartu Forseliuse kool

Õpilased osalesid Maailmakoristuspäeval

19.septembril oli Maailmakoristuspäev ning Tartu Forseliuse Koolist osales maailmakoristuspäeva tegemistes, ajavahemikus 21-24 september, 187 inimest.

Üheskoos arutati prügi vastutustundliku käitlemise üle ja koristati kooli hoov, lähedal asuvad pargid ning kõnniteed. Leiti ohtralt suitsukonisid ja teiste tubakatoodete jääke, kilepakendeid, rehv jms.

Õpetaja Kadriliis Rämmann jagas enda ja oma klassi Maailmakoristuspäeval osalemise kogemust: “Vahva oli kuulda, kui õpilased isekeskis arutasid: “Mis Eesti riigist niimoodi 10 aasta pärast saab? Kas me elame siis nagu prügimäel?” Tänane päev andis kindluse, et meie neljandikud mõistavad prügiprobleemi tõsidust ning nemad aitavad hoida meie keskkonda puhtana ja ei viska prügi maha!”


Igaüks on oluline!