Eripreemia Tartu linna etluskonkursil - Tartu Forseliuse kool

Eripreemia Tartu linna etluskonkursil

Tartu Forseliuse Kooli 5.b klassi õpilased Otto Pintson ja Jasmin Merilo osalesid täna Tartu linna etluskonkursil. Nende etteasted olid nauditavad, emotsionaalsed ning ilmekad.

Otto esitas Eno Raua sõnademängulise luuletuse “Kägu ja tigu” ning proosapala “Kuidas kullid laulma õppinud” Matthias Johann Eisenilt. Jasmin jutustas Heiki Vilepi lugu “Hirmu suured silmad” ning luges Andrus Noraki luuletust “Linnupesa”.

Tihedas rebimises tunnustati Jasminit eripreemiaga – žürii tõi välja, et Jasmini esitus oli väga ilmekas, kõigile tegelastele leidis ta eripärased hääled ning eriti jäi žüriile silma see, kuidas Jasmin nautis loo jutustamist.

Kiidame Jasminit ja Ottot ning täname õpetaja Kadriliis Rämmannit.


Igaüks on oluline!