Maailmamuutjate ettekanne MTÜ Mondo maailmapäevade seminaril – Tartu Forseliuse kool

Maailmamuutjate ettekanne MTÜ Mondo maailmapäevade seminaril

29. september 2022

Teisipäeval, 27.septembril 2022, toimus MTÜ Mondo korraldatud Maailmapäevade inspiratsioonikohvik Zoomis. Tegu oli üritusega, kus Mondo tutvustas Maailmapäevade korraldamise põhimõtteid ja valitud koolide noored jagasid oma kogemusi sellise ürituse korraldamisel. Kuulajateks olid nii koolide kui lasteaedade õpetajad, huvijuhid ja õpilased.

Suur rõõm on, et ka meie poole pöörduti, et inspireeriksime teisi oma kogemusega! Meie kevadine keskkonnanädal jäi Mondole silma just selle poolest, et läbiviimises oli suur roll õpilastel endil.

6.a õpilased Katri ja Helena esindasid meie kooli ning tutvustasid oma ettekandega Maailmamuutjate tegemisi, keskkonnanädalat ja tulevikuplaane. Suur kiitus väga professionaalse ettekande ja kooli esindamise eest! Märkimist mainib, et teiste koolide õpilastest olid korraldajateks ja huvilisteks vaid gümnaasiumiõpilased.

Õpilaste üle uhked Maarja ja Egle 💚


Igaüks on oluline!