Tundide ja vahetundide ajad - Tartu Forseliuse kool

Tundide ja vahetundide ajad


Tund
Tunni aeg
Vahetunni pikkus
0. tund
8.15-9.00 (45min)

1. tund
9.00-9.45 (45min)
10 minutit
2. tund
9.55-11.15 (80min)
20 minutit
3. tund
11.35-12.20 (45min)
11.35-12.55 (80min)
45 minutit
4. tund
13.40-14.25 (45min)
13.40-15.00 (80min)
10 minutit
5. tund
14.35-15.20 (45min)
Kui 4.tund on pikk (80min), siis algab 5.tund kell 15.10

Söögiajad:

Söömise ajad – selleks, et tagada praegusel perioodil õpilaste turvalisus on söömise ajad hajutatud järgnevalt:

  • Kell 8.30-8.55 hommikupudru võimalus
  • 9.40-10.00 1.klasside söögivahetund
  • 10.05-10.25 2.klasside söögivahetund
  • 10.30-10.50 3. klasside söögivahetund
  • 10.55-11.15 4. klasside söögivahetund
  • 11.15-11.35 5. klasside söögivahetund
  • 11.35-11.55 6.klasside söögivahetund
  • 12.35-12.55 7.klasside söögivahetund
  • 12.55-13.15 8.klasside söögivahetund
  • 13.20-13.40 9.klasside söögivahetund
  • Alates 13.40 pikapäevasöök

KOOLIVAHEAJAD 2020/2021. õppeaastal

  • sügisvaheaeg 19. oktoober 2020 kuni 25. oktoober 2020
  • jõuluvaheaeg 23. detsember 2020 kuni 10. jaanuar 2021
  • talvevaheaeg 22. veebruar 2021 kuni 28.veebruar 2021
  • kevadvaheaeg  19.aprill 2021 kuni 25. aprill 2021
  • suvevaheaeg (v.a lõpuklassid) 14. juuni 2021 kuni 31. august 2021

TRIMESTRITE AJAD:

I trimester: 1. september 2020 – 26. november 2020
II trimester: 27. november 2020 – 12. märts 2021
III trimester: 15. märts 2021 – 11. juuni 2021

I poolaasta lõpp: 25. jaanuar 2021
II poolaasta lõpp: 11. juuni 2021

 


Igaüks on oluline!