Tartu Forseliuse Kool sai uue raamatukogu – Tartu Forseliuse kool

Tartu Forseliuse Kool sai uue raamatukogu

15. jaanuar 2021

Läinud aasta sügisel valmis Tartu Forseliuse Kooli uuendatud raamatukogu, mis pakub raamatusõpradele rohkem avarust, mugavust ning meeldivamat lugemiskogemust.

Tartu Forseliuse Kooli õpilased tutvustasid kooli uut raamatukogu ja oma lemmikkirjandust ka ajakirjanikule Heilika Leinus, kes kirjutas toreda artikli Postimees Juuniorile.

Artiklis kajastati õpilaste muljeid uuest raamatukogust: «Mulle meeldib, et siin on hästi mõnus ja on palju kohti, kus olla ja lugeda,» rääkis Jasmin (11). «Üleval majakese otsas on mõnus end sisse seada ja lugeda,» lisas Roosi (8).

Ka Tartu Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi andis ajakirjanikule oma kommentaari: “Raamatukogu remont oli meil ammu mõttes. Üle-eelmisel sügisel said muud tööd koolimajas tehtud ja käisime õppekäigul Sloveenias. Seal nägime hästi toredat raamatukogu. See oli tehtud tõeliseks lugemis- ja mängimiskohaks, kus sai ka niisama mõnusalt olla. Otsustasime, et tahame ka sellist. Alguses kardeti, et see võib väga kalliks minna, kuid lõpuks täituski meie suur soov. Enne võtsid raamatukogust poole enda alla riiulid, kuid nüüd on see peaaegu üleni laste päralt.”

Loe täismahus artiklit Postimees Juuniorist.


Igaüks on oluline!