TFK Kaasav Eelarve – Tartu Forseliuse kool

TFK Kaasav Eelarve

8. juuni 2024

Liitusime sel õppeaastal MTÜ Korruptsioonivaba Eesti ja SA Eesti Koostöö Kogu korraldatud koolide kaasava eelarve projektiga ning andsime võimaluse õpilastele sel aastal planeerida ja ellu viia idee, mis muudab koolielu paremaks. Häälte enamuse saanud idee saab teostuseks sai kooli eelarvest 500 eurot.

Aitäh kolmele tiimile, kes innukalt oma ideedega toimetasid ja neid reklaamisid! Aitäh õpilased: Gloria Sander, Andrea Ivanova, Roosi Teino, Greete Kuningas, Laura-Liis Rebane 5.a klassist; Nele-Gabriela Linnap, Carolin Kompus 5.b klassist; Kristin Ivan 8.a klassist ja Stenar Sookask 8.b klassist.

Suur-suur rõõm on, et meie kooli esimene kaasva eelarve projekt on jõudnud hääletustulemusteni – kokku andis oma hääle 515 õpilast ja õpetajat! Rõõm, et nii paljud said võimaluse kaasa rääkida!

Koolipere soovil sai teoks kokku 336 häält saanud IDEE NR 2 – ATRAKTSIOONID ÕUE, ehk kooliõuel, ministaadioni taga on nüüd uus ronimisrada Ninja-Slack! Aitäh Laura-Liisi, Greete ja Carolinile tehtud töö eest!


Igaüks on oluline!