Veebruari tegemised ja infoleht

Märts on täies hoos, kuid jagamata on veel jäänud mõned Veebruarikuu tegemised.

Sõbrapäeva nädalal toimus Stiilinädal, kus osalejaid oli kõige rohkem I kooliastmes ja 4.klassides – aitäh aktiivsetele! Lisaks said valmis KiVa kleepsud, mida said õpilased endale teenida täites sõpruse teemalist sõnarägastiku ülesannet – nuputamine andis võimaluse mõelda headele omadustele, mis ühes sõbras olla võiksid ja veel kaunistasid klassid oma klassiuksi mõnusate ja sõbralike sõnumitega!. Mis veel toimus, saate lugeda allpool olevast Infolehest.

22. veeburari õhtul toimus õpetajate klassiõhtu, kus õpetajad tõid lauale maitsvaid toite ning mängiti muusikaviktoriini, mälumängu ning mis peamine – veedeti koos mõnusalt aega. Õpetajad väljendasid huvi, et selline õhtu toimuks veelgi, sest nii hea on kolleegidega lihtsalt lobiseda ja aega veeta – soovitame soojalt teistelegi!

Eesti Vabariigi aastapäeva tähistasime koolis pidulike aktustega, kus esinesid koorid, rahvatantsijad ning päevajuhid olid Kristin Ivan, Marieleen Müürsepp, Inger Ojandu ja Kevin Kuuseväli. Aitäh juhendajatele Airika Vadi, Ingrid Pihelgas ja Teana Sobko. Aktuste läbiviimist korraldasid Signe Salumäe ja 9.a klassist Keitlin Hanna Talvik – aitäh!

Ning muidugi ilmus järjekordne Infoleht “Forsa uudised”

Jaga postitust:
Facebook
Twitter

Teised postitused