Hoolekogu

Tartu Forseliuse Kooli hoolekogu

koosseis 2023/2024 õppeaastal:

Sten Aus – lastevanemate esindaja;
Asko Uri – lastevanemate esindaja;
Kristiina Veresinina – lastevanemate esindaja, kelle asendusliige on Liine Maasikas;
Anette Jaani – vilistlaste esindaja;
Andres Juur- toetava organisatsiooni esindaja (Ahhaa Teaduskeskus);
Anett-Mariin Kallas- õpilaste esindaja, kelle asendusliige on Mia-Marii Merilo;
Kadriliis Karu- õppenõukogu esindaja;
Vahur Kollom – linna esindaja.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tartu Forseliuse Kooli vanemate- ja vilistlaskogu

Tartu Forseliuse kooli vanemate- ja vilistlaskogu on kokku tulnud selleks, et tihendada koostööd kooli, selle vilistlaste ja lapsevanemate vahel.

Vanemate- ja vilistlaskogu liikmetena tahame, et meie lapsed armastaksid kooli ja neil oleks koolis hea olla. Me hoolime sellest, kuidas Tartu Forseliuse koolil läheb ja oleme valmis kooliellu panustama. Kui tunned, et see kõnetab ka sind ja sa tahaksid samuti kaasa lüüa, võta meiega ühendust!

Forseliuse kooli vanematekogu tegutseb alates 2015/2016 õppeaasta sügisest, see sai loodud Tulukese projekti raames. Igast klassist on vanematekogus 1-3 lapsevanemat. Kolm vanematekogu liiget on valitud TFK hoolekogusse ja saavad niimoodi esindada lapsevanemate seisukohti ka otsustusprotsessides.

Kui oled õpilane, lapsevanem või õpetaja, sul on hea idee ning sa otsid võimalust selle teostamiseks, võta ühendust kooli arendusjuhi Signe Salumäega (signe.salumae@tfk.tartu.ee)!

Kui sul on seoses koolieluga mure ja sa ei saa sellega kellegi teise poole pöörduda, võid samuti vanematekoguga ühendust võtta.

2019/2020 õppeaasta prioriteedid:

  • õpilaste ettevõtlikkuse ja karjääriteadlikkuse kasvatamine
  • koolihoovi planeerimine
  • uue arengukava arutelud
  • koolipere võrgustiku loomine

Vanemate- ja vilistlaskogusse kuuluvad 2019/2020. õppeaastal kõik vilistlased ja lapsevanemad, kes soovivad!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.