Tartu Forseliuse Kooli 7.klassi minifirma osales Tallinnas õpilasfirmade laadal - Tartu Forseliuse kool

Tartu Forseliuse Kooli 7.klassi minifirma osales Tallinnas õpilasfirmade laadal

Tartu Forseliuse Kooli minifirma Mathomino (7.klassi õpilased Lenna Lehtsaar, Ketlin Kuznetsova, Robin Vask, Joonas Palmik ja Mairo Savioja) osales 9.veebruaril Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud õpilasfirmade laadal. Osavõtjate seas oldi ühed noorematest. Laadal müüdi erinevaid isetehtud matemaatilisi mänge. Kõige paremini müüsid liitmistehetega doomino mängud, osteti ka tangrami mänge. Noortele anti kohapeal mentorite ja ettevõtlusõpetajate poolt lisaks veel kasulikke nõuandeid kuidas oma firmat veelgi paremaks muuta ja uusi kliente leida.
Julgeid ja lennukaid ideid tublidele ettevõtjatele!
Suur aitäh juhendaja Hille Narusbergile.


Igaüks on oluline!